Educació

Educació

Sala d’estudi nocturn per a joves de batxillerat a Salt

Serà a l’Estació Jove de Salt i funcionarà del 23 de maig al 10 de juny amb capacitat per unes 15 persones

L’Estació de Jove de Salt posarà en marxa una sala d’estudi nocturn per a joves que estiguin cursant batxillerat i que se situarà a les instal·lacions de l’Estació Jove. L’espai amb una capacitat per a unes quinze persones, obrirà del 23 de maig al 10 de juny, de dilluns a divendres, de les 20.00 a les 23.00 hores.

Aquesta acció forma part del Pla Local de Joventut 2020-23 i va adreçada a joves que estiguin estudiant 1r i 2n de Batxillerat, centrada sobretot en els dies previs a la selectivitat. L’espai també posarà a disposició ordinadors portàtils amb accés wifi per als joves que ho necessitin.

El regidor de Joventut i Educació, Fermí Cunill, afirma que “es vol donar un cop de mà als joves saltencs que estan cursant batxillerat, oferint un espai on els sigui possible estudiar concentrats i en silenci i preparar ja sigui la selectivitat o els exàmens finals”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia