Societat

Dos morts en accidents a Torroella de Montgrí i Calonge de Segarra

Amb aquestes víctimes ja són 65 les persones que han perdut la vida en accidents aquest any a les carreteres catalanes

Dues persones han mort en dos accidents de trànsit aquest diumenge a Torrella de Montgrí i a Calonge de Segarra, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Amb aquestes víctimes, ja són 65 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit aquest any a les carreteres catalanes.

El conductor d’una motocicleta ha mort en un accident a la C-1412a, a l’altura de Calonge de Segarra (Anoia). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís quan passaven uns minuts de tres quarts d’onze del matí. Per causes que s’estan investigant, hi ha hagut una topada entre una motocicleta i un turisme. Com a conseqüència del xoc, ha mort el conductor del vehicles de dues rodes, mentre que el conductor del turisme ha resultat il·lès.

L’altre accident ha tingut lloc a primera hora del matí. Un jove de 19 anys ha mort en un accident a la carretera GI-641 a l’altura de Torroella de Montgrí (Baix Empordà). Els Mossos han rebut l’avís cap a un quart de set del matí. Per causes que s’estan investigant, el turisme ha sortit de la via. Com a conseqüència de l’accident, ha mort el conductor i únic ocupant del vehicle, un jove de 19 anys i veí de Torroella de Montgrí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia