Infraestructures i serveis

Alerten del perill d’un pont de Caldes

Els veïns reclamen una solució urgent a Adif i a l’Ajuntament

Veïns de Caldes de Malavella alerten l’ Ajuntament i Adif del perill de circular pel pont que dona accés a les urbanitzacions de Can Solà I i II, per sobre de les vies del tren, i reclamen que ho solucionin. El pont –descriuen els veïns en un dossier que conté abundant material gràfic– és tan estret que només hi pot circular un únic vehicle i quan aquest coincideix amb gent a peu hi ha risc d’accident. Es dona la circumstància que una part dels veïns de les urbanitzacions han de passar pel pont obligatòriament per dur la mainada a agafar el bus escolar. A més –hi afegeixen– les baranes del pont són uns murs molt baixos, de 75 cm en una banda i de 90, en l’altra). En un dels extrems del viaducte recentment han talat els arbres que hi havia i ha quedat obert un tram sense cap mena de protecció. Aquest punt està a uns 14 metres d’altura sobre les vies.

Els veïns, a través de la Plataforma Caldenca en defensa de Can Solà I i II, proposen que, a banda de millorar el pont actual, se’n construeixi un al costat d’ús exclusiu per a vianants.

Competència d’Adif

L’Ajuntament coincideix amb els veïns a qualificar de perillós el pont, que –asseguren– és competència d’Adif. El regidor d’Urbanisme, Sergi Mir, va avançar ahir que els reclamaran que ho solucionin. Un nou pont per a vianants –que hauria d’anar a càrrec del consistori– està descartat, va afegir-hi el regidor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia