Societat

Retencions quilomètriques en la sortida de Barcelona per la Segona Pasqua

Uns 456.000 vehicles ja han sortit de l’àrea metropolitana, un 95% dels previstos

L’AP-7 ha concentrat les principals retencions per un accident a Gelida i el Gran Premi de MotoGP a Montmeló

Les principals carreteres de sortida de Barcelona han registrat aquest dissabte al matí retencions quilomètriques en l’operació sortida d’aquest pont de la Segona Pasqua. Fins a la una del migdia han abandonat la capital catalana uns 456.000 vehicles, el 95 per cent dels 480.000 previstos per Trànsit.

L’AP-7 ha concentrat aquest dissabte al matí les principals retencions a la xarxa viària catalana per un accident a Gelida (Alt Penedès) i el Gran Premi de MotoGP al Circuit de Catalunya, a Montmeló. El sinistre de trànsit ha provocat un pic de fins a 19 quilòmetres de cua entre Gelida i Sant Cugat del Vallès, en sentit Tarragona, segons l’SCT. I la circulació intensa a les rodalies del Circuit de Catalunya ha acumulat fins a 10 quilòmetres de congestió entre Parets i la Roca del Vallès.

Pel Gran Premi de MotoGP, també s’han vist afectades de retruc la C-17 (2 quilòmetres d’aturades) i la C-35 (2 quilòmetres de circulació lenta). En paral·lel, altres vies amb problemes han estat les properes a la costa, sobresortint els 7 quilòmetres de retencions a la C-65/C-35 a Llagostera –en direcció Platja d’Aro-, els 4 quilòmetres de cua a la C-32 a Mataró o els 3 quilòmetres d’aturades a l’N-340 a Vallirana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia