Societat

Cares populars al Ripollès 5 Sentits

Alvert, d’‘Eufòria’, i l’ex Txarango Sergi Carbonell, principals reclams

Les actuacions d’Alvert, del programa de TV3 Eufòria, i l’ex Txarango Sergi Carbonell són els principals reclams de la tercera edició del Ripollès 5 Sentits, un festival que combina l’oferta de concerts amb visites guiades i degustacions de la gastronomia del territori. Tots els concerts estan protagonitzats per artistes del Ripollès amb vinculació a la comarca.

Alvert i una visita guiada al monestir i al claustre de Sant Joan de les Abadesses inicien el festival, el dia 25 d’aquest mes de juny. El 2 de juliol és el torn d’Els Carbonell, amb un concert a Camprodon i la visita al patrimoni medieval i al monestir de Sant Pere. El 9, i a Campelles, el concert és de Xènia & The White Rocks i la visita, de descoberta del poble i de l’església de Sant Martí. El dia 16, el concert el protagonitza Nota Sera i la visita s’emmarca en el centenari de l’arribada del tren a Toses i en l’església de Sant Cristòfor. I, finalment, el dia 23, hi haurà una visita guiada al jardí botànic de plantes medicinals i a l’església de Sant Pere.

Els concerts són gratuïts, però cal reservar entrada. Les visites comencen a les cinc de la tarda i els concerts a dos quarts de set. A la sortida, hi ha degustació de productes del Ripollès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia