Societat

societat

Estabilitzat l’incendi del Garraf

Ha cremat unes 25 hectàrees

L’incendi forestal de Sant Pere de Ribes (Garraf) ha estat donat per estabilitzat cap a les vuit del vespre d’aquest dimarts. El foc s’ha originat unes hores abans i fins a 40 dotacions entre vehicles terrestres i mitjans aeris han participat en les tasques per combatre’l. El responsable dels Bombers ha explicat que el foc ha afectat entre 20 i 25 hectàrees, i ha subratllat que ha tingut un desenvolupament “topogràfic” que ha permès atacar-lo amb millors condicions que els que hi ha hagut en els darrers dies. També ha puntualitzat que la climatologia “no té res a veure” amb la de la setmana passada. Ara els Bombers estaran tota la nit assegurant el perímetre i esperen poder-lo tenir controlat, com a màxim, en els propers dies.

Segons el cap de la intervenció, el punt inicial de l’incendi ha estat el fons d’una vall, i des d’allà el foc ha seguit el pendent que tenia per córrer. “Ha fet la carreta que li tocava fer i a la part alta l’hem pogut confinar”. També ha explicat que hi ha hagut algun punt que ha saltat i ha creat algun focus secundaris, però s’han pogut resoldre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia