Infraestructures i serveis

El ple de Ripoll mena pressa per millorar la línia fèrria R3

El ple de Ripoll ha donat suport per unanimitat a les cinc actuacions definides per l’oficina tècnica de la línia fèrria R3 i ha aprovat fer-ne un seguiment. En concret, aquesta oficina tècnica reclama l’estudi informatiu del desdoblament entre la Garriga i Centelles; la nova estació Torelló-la Garrotxa i la rehabilitació de l’estació vella com a capçalera de serveis de l’R3; la construcció d’un nou taller i platja de vies a l’estació de Ripoll; la reobertura de trams de vies desviades per facilitar els encreuaments de trens entre Torelló i Puigcerdà i, finalment, la reobertura de la via d’ample estàndard entre la capital ceretana i la Tor de Querol-Enveig.

Tots els grups en el consistori han acordat instar el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, la Generalitat de Catalunya, Adif i Renfe, d’acord amb les seves competències i funcions, perquè programin aquestes actuacions amb la màxima agilitat i de forma coordinada amb les del pla de rodalies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia