Societat

societat

Llibertat amb càrrecs per un lladre amb més d’una trentena d’antecedents

Els Mossos d’Esquadra havien detingut l’home, de 33 anys, per un robatori amb força a l’interior d’una cafeteria

Haurà de comparèixer als jutjats de Lleida cada quinze dies

El jutjat de guàrdia de Lleida ha deixat en llibertat amb càrrecs un home de 33 anys que acumula més d’una trentena d’antecedents, tot i que la fiscalia n’havia demanat l’ingrés a presó per impedir que tornés a delinquir. L’home, que ha passat aquest dimecres a disposició judicial, va ser detingut aquest dilluns pels Mossos d’Esquadra, hores després d’haver comès un robatori amb força a l’interior d’una cafeteria situada al carrer Alcalde Porqueres de Lleida. Segons els Mossos d’Esquadra, l’alarma de l’establiment va saltar cap a les 4 de la matinada després que trenquessin el vidre de la porta amb una llamborda i s’emportessin la màquina enregistradora amb la recaptació.

Arran d’aquesta denúncia, els Mossos van localitzar i detenir el presumpte lladre a les 11 del matí al carrer Boters de Lleida. Al detingut se l’acusa la presumpta autoria d’un altre robatori amb força, comés el passat dia 7 de juliol, en una botiga de la rambla d’Aragó de Lleida. En aquest cas també va trencar el vidre de l’aparador i es va emportar material informàtic.

Tot i que el jutjat ha ordenat la llibertat per a l’home, li ha imposat l’obligació de comparèixer al jutjat els dies 1 i 15 de cada mes així com les vegades que sigui citat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia