Societat

Figueres agrupa tots els comerços en un directori web

L’objectiu és visibilitzar el teixit econòmic de Figueres

L’Ajuntament de Figueres ha ajuntat als 769 comerços que hi ha a la ciutat en un directori digital per centralitzar en un sol espai tota la informació d’aquest sector a la ciutat. A través del següent portal, la gent podrà buscar cada comerç per categories i veure’n la seva ubicació al mapa. L’objectiu és visibilitzar el teixit econòmic de Figueres. A més, en el portal web també s’hi podran consultar les campanyes comercials que es fan a la ciutat. El consistori ha encarregat l’elaboració del directori a una empresa de la ciutat, com a mostra del suport al talent figuerenc.

L’any 2020 l’Ajuntament de Figueres va elaborar el pla de dinamització de l’activitat comercial urbana, que incloïa un ces actualitzat de tots els comerços en actiu. En aquell moment es va fer una visita a tots els establiments i se’ls demanava, entre altres coses, si estarien d’acord en formar part d’una guia comercial de la ciutat. Tots els establiments hi van estar d’acord.

Avui el consistori ha presentat una pàgina d’internet on es recopilen els 769 comerços que hi ha a Figueres. El directori digital està distribuït per àmbits (alimentació, automoció, roba, complements, equipament de la llar, esports, entre d’altres) i la gent pot consultar-ne la informació i la ubicació de cada botiga. L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha recordat que la ciutat és el municipi de 20.000 habitants “amb més comerços i metres quadrats comercials per càpita de Catalunya”. Per això ha incidit que des de l’ajuntament volen ajudar a enfortir aquest “centre comercial a l’aire lliure”.

La idea és que el directori es vagi actualitzant per tal que sempre hi hagi tota la informació necessària de les botigues que obren i retirar les que tanquin. A més, també es podran consultar les campanyes comercials que es facin a la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia