Societat

El Correllengua 2022 arriba a Olot

L’acte és obert a tothom i l’entrada és gratuïta

Òmnium Cultural es torna a sumar al Correllengua, una iniciativa per difondre l’ús de la llengua i promoure la cultura popular des d’una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal. Aquest any farà parada a Olot el 13 d’octubre, al pati de l’Hospici a les 19 hores.

Per celebrar el Correllengua 2022 es llegirà un manifest, la lectura del qual anirà a càrrec d’una exalumna del Servei de Català d’Olot. Seguidament hi haurà l’actuació del Pastor de Riudaura i el Pastisser d’Olot, que faran un recital de poesia i música que acabarà amb una degustació de formatges i xocolata. L’acte serà presentat per Ester Santaló, responsable del Servei de Català d’Olot - la Garrotxa.

Al pati de l’Hospici també s’instal·larà una breu exposició de Joan Fuster per homenatjar-lo en el marc del Correllengua, ja que aquest 2002 se celebra l’Any Fuster. L’acte és obert a tothom i l’entrada és gratuïta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia