Societat

Condemnat per haver agredit un regidor

L’edil de Fontanals de Cerdanya va aturar unes obres que no tenien permís

L’Audiència de Girona ha condemnat a un any i mig de presó un home per haver agredit i amenaçat un regidor de Fontanals de Cerdanya que li va aturar una obra que estava realitzant sense cap llicència, segons va informar l’ACN. A finals del 2019, quan la víctima era regidor de Medi Ambient i Agricultura, l’Ajuntament va ordenar aturar-la.

Els fets que ahir van arribar a judici es remunten a l’1 de febrer del 2020 quan l’acusat, possiblement guiat per un sentiment d’odi, ressentiment i venjança per la suspensió de l’obra, va anar directament amb el cotxe, un Jeep de camuflatge, a la granja de vaques que el regidor tenia a Urtx i, quan el va veure, va baixar i li va donar diversos cops. Un cop la víctima era a terra, el va amenaçar amb una navalla. Durant el judici, l’home ha reconegut tots els fets i l’Audiència ha dictat sentència de viva veu. L’acusat s’enfrontava inicialment a 7 anys de presó, però durant el judici ha reconegut els fets i ha acceptat la condemna d’un any i mig. A més de la pena de presó pels delictes d’atemptat a l’autoritat i un delicte menys greu d’amenaces, el tribunal imposa a l’acusat una multa de 1.440 euros i també la prohibició d’acostar-se a la víctima a menys de 100 metres durant tres anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia