Societat

Correos reforça les seves solucions incorporant serveis financers

Des d’ara les nostres gestions financeres són més ràpides i accessibles gràcies a Correos

Amb la sensibilitat que pot tenir una institució que acompanya i facilita la vida dels ciutadans, Correos és conscient de com, quan i on pot estendre els seus serveis davant de les contingències que condicionen el funcionament del país. El flux d’ingressos i despeses a les nostres economies domèstiques és un d’aquests accessos sobre els quals sempre tenim oportunitats per fer més senzilla i ràpida qualsevol gestió d’aquesta naturalesa.

Des d’aquesta vocació de servei, i sabent que s’ha d’aplicar la màxima capil·laritat que demana qualsevol consumidor o usuari, Correos ha dissenyat una xarxa de solucions que abasta des del retir d’efectiu a les oficines fins al canvi de divises, passant per la creació d’una targeta prepagament per a empreses, que ve acompanyada de nombrosos avantatges que facilitaran la gestió i el control dels actius financers corporatius dels seus usuaris.

Signatura de protocol per ampliar l’oferta de serveis per a l’Espanya rural en col·laboració amb BBVA

Correos Cash permet dipositar i retirar diners a través de les 2.389 oficines d’atenció i dels gairebé 6.000 carters i carteres rurals, amb una cobertura del 100% dels municipis espanyols.

El protocol s’ha subscrit dins de l’acord bilateral que correus desenvolupa amb la patronal bancària (AEB, CECA i Unacc) per cobrir els serveis financers bàsics a les zones rurals de tot el territori espanyol. Com diu el comunicat oficial, l’objectiu és que tots els ciutadans, amb independència de l’edat i el lloc de residència, tinguin accés a l’efectiu amb el menor desplaçament possible.

Aquesta unió de forces queda reflectida a les declaracions dels dos presidents. D’una banda, Juan Manuel Serrano ha destacat que “Correos posa a disposició del BBVA la capil·laritat i total cobertura territorial de la seva xarxa d’oficines i serveis rurals, per contribuir a la inclusió financera a tot Espanya i garantir l’accés a efectiu a tota la ciutadania, també a l’àmbit rural”. I per la seva banda, Peio Belausteguigoitia ha assenyalat: “A BBVA seguim treballant per cobrir les necessitats de tots els nostres clients. La signatura d?aquest protocol de col·laboració té com a objectiu ampliar la cobertura dels nostres serveis financers, a través d?un servei universal, com és el postal, que realitza Correos”.

Es podran reservar fins a 80 divises gràcies a un acord amb Global Exchange

Igual que Correos Cash, aquest servei de canvi de divises estarà disponible tant a les oficines de Correos, com a través de la xarxa de carters i carteres rurals a través dels seus PDAs, cosa que torna a traduir-se en un benefici amb un 100% de cobertura nacional.

Per al client, només cal triar la moneda i la quantitat, i on vol rebre-la, i tindrà les seves divises en un termini de 24 a 72 hores.

Jose Antonio Baz, Director de Nous Negocis de Global Exchange -empresa líder mundial de canvi de moneda a aeroports internacionals- ha manifestat el seu agraïment a la companyia espanyola, que facilitarà la prestació d’aquest servei amb la seva extensa i completa xarxa d’oficines i professionals. “La capil·laritat de Correos i el servei que ofereix Global Exchange servirà per arribar a tots els clients que necessitin les nostres prestacions allà on estiguin ubicats”.

Correos, també amb solucions corporatives. Nova Targeta Correos Prepagament per a empreses

La creació d?aquesta targeta prepagament, amb exclusivitat per a empreses, suposa tenir a mà una solució que simplifica el control de despeses de l?empresa i dels seus empleats i empleades.

D’aquesta manera, els usuaris poden integrar les despeses i factures en una sola app o plataforma web, incloent-hi les imatges dels rebuts associats.

Es pot contractar en línia a través de www.correosprepago.es/empresas el que facilitarà l’emissió de targetes per a les persones que formen part de l’empresa.

Les capacitats de la targeta aniran evolucionant des de la seva validesa a tots els establiments que acceptin Mastercard, i és compatible amb Google Play i Apple. Altres funcionalitats de les targetes:

Seguretat per a pagaments en línia

Activació d’alertes de control sobre el seu ús (Ex. Ús a l’estranger)

Establir límits de despesa

Bloqueig i desbloqueig a través de la web.

Automatitzar la gestió de la despesa derivada de la pròpia gestió de l’empresa, cosa que facilita l’optimització de tràmits administratius als departaments financers i de RR.HH. en la gestió de despeses de personal, i en l’emissió de notes de despeses que el personal hagi de fer.

Dirigit a organismes públics, emissió de Targetes Prepagament d’Ajuts Socials per tal d’ajudar aquestes entitats a canalitzar els ajuts, els subsidis o els bons socials.

šCorreos ofereix els seus serveis a empreses, institucions i administracions per impulsar i desenvolupar l’activitat de la xarxa d’oficines, un actiu que garanteix l’accés al servei públic a tothom i contribueix a la cohesió territorial i al desenvolupament econòmic de persones i empreses, tant a àmbits urbans com a les zones rurals d’Espanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Segueixen les retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp