Administracions

L’Estartit tanca les obres del pressupost participatiu

Amb una inversió de 25.000 euros, s’ha pogut treballar per la supressió de les barreres a les voreres del nucli

També s’ha fet el nou porxo a l’entrada dels mòduls de l’escola Portitxol

L’entitat municipal descentralitzada (EMD) de l’Estartit ha donat per tancades les obres del pressupost participatiu 2021/2022, amb la instal·lació d’un nou porxo a l’entrada del mòdul de l’escola Portitxol, a més dels darrers treballs en la supressió de barreres arquitectòniques, aprofitant les festes de Nadal.

Per Francesc Ferrer, president de l’EMD, aquesta actuació ha estat prioritària perquè “els infants han de poder tenir ombra a l’hora d’entrar i sortir de l’espai educatiu”. La intervenció ha hagut de fer-se durant les vacances “per poder completar la instal·lació de la marquesina sense cap risc per als nens i nenes”.

D’altra banda, també s’han acabat les obres per garantir l’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda a les voreres del nucli de l’Estartit, en concret a l’avinguda de Grècia, carrer Església i avinguda de Roma. Aquesta actuació, que respon als objectius de desenvolupament sostenible (ODS) 10 i 11 –reducció de les desigualtats i ciutats i comunitats sostenibles–, es porta a terme en el marc dels pressupostos participatius de l’Estartit 2021/2022, una proposta que va quedar en tercera posició, amb 122 vots, i que ha tingut un cost de 25.000 euros. La proposta guanyadora va ser la pista multiesportiva a l’aire lliure, al parc dels Salats, amb 139 vots, però no es va poder executar per problemes urbanístics. Durant aquest any s’ha treballat intensament en aquesta línia, i ben aviat es preveu que els obstacles quedin resolts i es pugui, finalment, desenvolupar l’espai. La proposta que va quedar en segona posició en els pressupostos participatius de l’Estartit 2021/22, amb 127 vots, va ser la millora del jardí de l’escola bressol Mar i Cel, que es va executar l’estiu passat. Es donen així per finalitzades totes les actuacions que van ser seleccionades en el procés dels pressupostos participatius a l’Estartit 2021/2022.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia