Societat

Distinció dels pessebristes de Girona a l’artista Josep Perpiñà

L’Associació de Pessebristes de Girona va distingir ahir amb el premi d’honor Arcàngel de Ferro l’artista Josep Perpiñà Citoler, en reconeixement de la seva tasca pessebrística “d’especial rellevància”. Perpiñà, escultor i pintor, és el vicepresident de l’associació que organitza el concurs de pessebres de Girona i que commemora el seu 75è aniversari.

Perpiñà, que va contribuir a muntar el pessebre monumental de l’entrada de l’ajuntament de Girona i en va ser l’ideòleg, va rebre la distinció durant l’acte de lliurament de premis del concurs de pessebres d’aquest any, que va tenir lloc ahir al vespre al Caixa Fòrum Girona. Anys enrere també havien rebut l’Arcàngel de Ferro Jordi Dalmau i Jordi Barris, entre d’altres.

En el 33è concurs de pessebres Arcàngel de la Catedral, en la categoria de pessebres populars, el jurat va distingir Elena Serra (Arcàngel d’Or), Família Masdevall Figa (Arcàngel d’Argent) i Artur Genís (Arcàngel de Bronze). En la categoria de pessebres artístics, els distingits van ser Jesús Miquel Aguilar (Arcàngel d’Or), Narcís Sureda (Arcàngel d’Argent) i Jordi Barris, de la parròquia Sant Cugat de Salt (Arcàngel de Bronze).

Pel que fa al 74è concurs de pessebres de l’Associació de Pessebristes de Girona, els premiats van ser Paquita Peraferrer (primer premi), Víctor Feliu (segon premi) i Pere Batlle (tercer premi).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia