Societat

Raquel Robert Rubio i Sergi Albrich Viñas, nous directors dels Serveis Territorials a Girona

Agafen el relleu de Josep Polanco López i Pere Saló i Manera

Raquel Robert Rubio i Sergi Albrich Viñas han estat nomenats directora dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda a Girona i director dels Serveis Territorials de Territori a Girona, respectivament. D’aquesta manera, agafen el relleu de Josep Polanco López i Pere Saló i Manera al capdavant dels Serveis Territorials de Girona.

Per la seva banda, Robert és diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona i llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, i des del 2021, exerceix com a professora associada a la Universitat de Girona i és inspectora d’educació des del 2019. També ha estat directora de l’Institut Sant Feliu de Guíxols entre els cursos 2011/12 i 2018/19.

A més, la nova directora compta amb experiència professional en el món de l’empresa com a directora d’administració i adjunta a la direcció del Grup SERHS (2007) i com a adjunta de direcció i responsable de projecte de canvi organitzatiu i informàtic de Frit Ravich, a Maçanet de la Selva (entre el 2004 i 2006).

En paral·lel, Albrich és llicenciat en geologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctor per aquesta universitat en l’àmbit de la micropaleontologia. També té un màster en Govern Local i Postgrau en Gestió i Administració Local per la mateixa universitat. Per altra banda, va treballar durant nou anys com a tècnic superior geòleg a l’Oficina del Mapa de Catalunya, adscrita a la Direcció General d’Administració Local de la Generalitat de Catalunya. També forma part del cos de docents del Departament d’Educació des del 2017.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia