Societat

Mor el passatger d’un turisme en un accident a la Roca del Vallès

El passatger davanter d’un turisme ha mort aquest dilluns al migdia en un accident a la carretera C-251 a la Roca del Vallès. Per causes que encara s’investiguen, cap a les 14.44 hores un cotxe ha sortit de la via a l’alçada del quilòmetre 4,5 de la carretera i ha xocat contra un arbre. A conseqüència de l’accident, ha mort el passatger davanter. Pel que fa a la resta d’ocupants del vehicle, el conductor ha resultat ferit menys greu i ha sigut traslladat a l’Hospital de Granollers, mentre que el passatger posterior ha resultat ferit greu i ha sigut traslladat a l’Hospital Sant Pau.

Arran de la incidència, que ha obligat a tallar la via en tots dos sentits de la marxa, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter medicalitzat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 11 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons dades provisionals del Servei Català de Trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia