Societat

Vent i neu s’avancen a la caiguda de les temperatures

Es preveuen ratxes de més de 70 km/h i gelades de nit i matinada

Els termòmetres baixaran entre 5 i 8 graus

Protecció Civil va rebre ahir fins a primera hora de la tarda una trentena d’avisos relacionats amb el vent, la majoria dels quals per la caiguda d’arbres i branques o per assegurar elements inestables de les façanes. A l’activació del pla Vencat de diumenge, que es manté en fase d’alerta, ahir s’hi va afegir el pla Procicat per fort onatge. A la ciutat de Barcelona, la Guàrdia Urbana va tancar el pas a les zones d’espigons i va tancar les platges al bany. Les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya indiquen que avui el vent generalitzat s’intensificarà. Es preveuen ratxes de més de 70 km/h pràcticament a tot el territori i especialment a la Catalunya Central i al litoral i el prelitoral central i de Tarragona. Aquest fenomen anirà acompanyat de nevades al Pirineu i un descens de les temperatures de cara a demà amb gelades a la nit i a la matinada. Dijous podria nevar a cota zero.

Es preveu que la baixada de temperatures durarà fins passat el cap de setmana, amb un notable descens dels termòmetres d’entre 5º i 8º per sota de la mitjana climàtica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia