Societat

Caldes ven una parcel·la al golf per finançar la nova biblioteca

El terreny en venda té una superfície total de 10.830 metres quadrats i s’hi poden construir diversos habitatges

L’Ajuntament de Caldes de Malavella ha posat a la venda una parcel·la de propietat municipal situada al sector del golf i valorada en 2,7 milions d’euros. Segons va informar l’ACN, el terreny té una superfície de 10.830 metres quadrats i s’hi poden construir diversos habitatges. L’objectiu del consistori és finançar així la nova biblioteca i centre cultural amb els diners que obtingui de la venda.

En aquesta línia, l’alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, va remarcar que “es ven patrimoni municipal per crear-ne de nou” i que la construcció del nou equipament és “del tot una necessitat per fer front a les demandes actuals del poble”. D’aquesta manera, l’Ajuntament va exposar que aquest projecte és una obra “històricament demanada” perquè l’actual biblioteca ha quedat petita i les entitats no tenen cap espai on trobar-se. A més, l’edifici inclourà sales per a entitats, sales d’exposicions, sales de conferències o un espai per a la ràdio, entre d’altres. Segons l’alcalde, és “probablement l’obra més gran que es farà a Caldes de Malavella, i que complementarà totes les instal·lacions municipals en l’actualitat i en un futur”.

Aquest nou equipament estarà situat a la seu de l’antic ajuntament i al costat de l’actual biblioteca. És un projecte valorat en més de 3 milions i té subvencions de la Generalitat i de la Diputació de Girona.

LA XIFRA

2,7
milions d’euros
és el valor de la parcel·la que ha posat en venda l’Ajuntament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia