Societat

El 19è Escenaris aposta per 169 representacions

Arrenca amb ‘La trena’, ‘Quanta, quanta guerra’, ‘Arribar i ploure’ i ‘Dones de sal’

La trena, de Clara Segura, que es podrà veure a partir de demà al Teatre Municipal de Girona (18 i 21 h; diumenge a les 17.30 h) i a Bescanó (20. 30 h); Quanta, quanta guerra, de Farrés Brothers i Cia, a La Planeta de Girona (demà a les 20 h i diumenge a les 18 h); Arribar i ploure, al Teatre Casino Llagosterenc (diumenge a les 18 h), i Dones de sal, de Neus Mar, a Bescanó (diumenge a les 18 h) són les propostes amb què arrenca la dinovena edició d’ Escenaris , que té el suport i la coordinació de la Diputació de Girona i del Consell Comarcal del Gironès, per crear una xarxa teatral de qualitat.

Aquest any hi ha 24 sales de teatre i espais escènics units en aquesta programació, amb una oferta que reuneix un total de 134 espectacles i 169 representacions de teatre –amb més d’un 30% de produccions gironines o dirigides per professionals gironins– que es reparteix per a tots els racons de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia