Societat

Neix el concurs musical Salt a la fama

Els guanyadors actuaran a la Festa Major de Salt, gravaran un disc en un estudi professional i es difondran les seves peces a diverses plataformes digitals

Salt a la fama. Aquest és el nom del concurs musical que ha presentat l’Ajuntament de Salt i que està adreçat a “aquelles bandes o cantautors solistes que vulguin fer públic el seu talent i desitgin gravar un disc en un estudi professional i actuar a la Festa Major de Salt”. La proposta s’ha posat en marxa aquesta mateixa setmana i tots els interessats.

Està previst que s’atorguin dos premis i, en aquest sentit, el guanyador actuarà a la Festa Major d’enguany, enregistrarà cinc cançons en un estudi de gravació professional de Lluís Costa i es publicaran les peces a plataformes digitals com Spotiy, Apple Music, Amazon Music o Tidal. El segon classificat també enregistrarà les seves cançons i es publicaran conjuntament amb el guanyador.

Per poder participar-hi cal tenir més de 16 anys i, com a mínim, un component del grup o el solista ha de ser resident a la comarca del Gironès. D’altra banda, les obres presentades han de ser pròpies i inèdites i han de poder ser presentades dalt d’un escenari amb públic.

Cal esmentar que no s’acceptaran grups, solistes o cançons ja registrades amb contracte discogràfic.

Tota la informació, les bases del concurs i el formulari per inscriure’s es poden trobar a www.viladesalt.cat/salt-a-la-fama-2023 / i es poden enviar les cançons fins al 14 de març. El cartell de Salt a la Fama és obra de la dissenyadora gràfica i assessora en branding, Anaïs Calabuig.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Salt, Núria Heras, explica que “Salt a la fama és una proposta per obrir una porta i oferir una oportunitat a tots aquests joves cantants o grups que tot just comencen i que, en moltes ocasions, els és complicat aquests inicis”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia