Societat

Acció al davant del bloc de Sant Julià de Ramis

La vaga als jutjats de Girona fa que s’aturin els desnonaments previstos

La vaga que hi ha als jutjats de Girona va fer que ahir quedessin aturats els quatre desnonaments previstos al bloc de Sant Julià de Ramis. Tot i tractar-se de quatre habitatges buits, la PAH i l’alcalde de Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió, s’havien traslladat fins al bloc per denunciar que els habitatges de la Sareb –com és el cas– s’haurien de destinar a lloguers socials i assequibles, tal com va explicar el mateix alcalde. Així mateix, també reclamen que, abans que passin els dos mesos d’aturada que va acceptar la Sareb en la reunió de fa dies a Madrid, es tramitin tots els lloguers de les vuit famílies que hi són perquè no hi hagi una nova ordre de desnonament. La PAH insisteix que cal impedir que el bloc sencer amb els llogaters dins o bé alguns pisos siguin venuts a fons voltors o a d’altres interessos especulatius.

El cas de les famílies que viuen al bloc de pisos de Sant Julià de Ramis és similar al d’una vintena de famílies dels dos blocs de Sant Narcís i Santa Eugènia de Girona. Segons la PAH-Girona-Salt, les famílies haurien estat víctimes d’una “estafa” per part dels antics propietaris de l’habitatge, ja que els van continuar pagant els seus lloguers, encara que l’immoble havia canviat de mans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia