Educació

Facilitats per a entrenar pels alumnes gimnastes de dos instituts de Salt

El Vallvera i el Salvador Sunyer entren a la xarxa dels centres que adapten els currículums educatius per fer-los compatibles amb la pràctica esportiva

Els esportistes del Salt Gimnàstic Club que estiguin estudiant als instituts saltencs Vallvera i Salvador Sunyer tindran facilitats per compaginar la pràctica esportiva i el curs acadèmic, gràcies a la inclusió d’aquests instituts a la xarxa de centres d’especial atenció a la pràctica esportiva. Avui s’ha formalitzat el conveni corresponent, signat per representants dels departaments de Presidència i d’Educació, l’Ajuntament, els dos centres d’ensenyament i el Salt Gimnàstic Club. El tracte estableix que s’adaptarà el currículum dels alumnes gimnastes, de manera que aquests puguin sortir a entrenar, i que es crearà la figura d’un coordinador entre l’institut i el club de gimnàstica.

La Secretària General de l’Esport, Anna Caula, ha assenyalat en l’acte de signatura que el conveni és fruit “del treball en xarxa que dona eines per evolucionar” i fa que “l’escola es faci seva l’esport”. Al Salt Gimnàstic Club hi entrenen actualment 41 noies i cinc nois.

Amb aquests dos, ja són deu els instituts de la demarcació de Girona que són centres d’especial atenció a la pràctica esportiva. Els altres vuit estan situats a Ribes de Freser (SES Joan Triadú-esquí), Blanes (Institut Serrallarga-vela), Puigcerdà (Institut Pere Borrell-esports d’hivern), Banyoles (instituts Josep Brugulat, Pere Alsius, Pla de l’Estany i Casa Nostra-rem, piragüisme, atletisme i natació) i Ripoll (Institut Abat Oliba-ciclisme i motociclisme).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres del passeig de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró