Educació

Facilitats per a entrenar pels alumnes gimnastes de dos instituts de Salt

El Vallvera i el Salvador Sunyer entren a la xarxa dels centres que adapten els currículums educatius per fer-los compatibles amb la pràctica esportiva

Els esportistes del Salt Gimnàstic Club que estiguin estudiant als instituts saltencs Vallvera i Salvador Sunyer tindran facilitats per compaginar la pràctica esportiva i el curs acadèmic, gràcies a la inclusió d’aquests instituts a la xarxa de centres d’especial atenció a la pràctica esportiva. Avui s’ha formalitzat el conveni corresponent, signat per representants dels departaments de Presidència i d’Educació, l’Ajuntament, els dos centres d’ensenyament i el Salt Gimnàstic Club. El tracte estableix que s’adaptarà el currículum dels alumnes gimnastes, de manera que aquests puguin sortir a entrenar, i que es crearà la figura d’un coordinador entre l’institut i el club de gimnàstica.

La Secretària General de l’Esport, Anna Caula, ha assenyalat en l’acte de signatura que el conveni és fruit “del treball en xarxa que dona eines per evolucionar” i fa que “l’escola es faci seva l’esport”. Al Salt Gimnàstic Club hi entrenen actualment 41 noies i cinc nois.

Amb aquests dos, ja són deu els instituts de la demarcació de Girona que són centres d’especial atenció a la pràctica esportiva. Els altres vuit estan situats a Ribes de Freser (SES Joan Triadú-esquí), Blanes (Institut Serrallarga-vela), Puigcerdà (Institut Pere Borrell-esports d’hivern), Banyoles (instituts Josep Brugulat, Pere Alsius, Pla de l’Estany i Casa Nostra-rem, piragüisme, atletisme i natació) i Ripoll (Institut Abat Oliba-ciclisme i motociclisme).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia