Societat

successos

Un motorista mor en un xoc amb un cotxe a Castelldans

La víctima és un home de 49 anys de Lleida

Els dos ocupants del vehicle han resultat ferits

Amb aquesta víctima, ja són 30 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a Catalunya

Un motorista ha mort aquest diumenge al matí en un xoc amb un cotxe a la C-233 a Castelldans (Garrigues), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L’avís del sinistre s’ha rebut a les 11.42 hores al quilòmetre 51 de la C-233, entre l’Albagés i Castelldans. Per causes que encara s’investiguen, s’ha produït una col·lisió entre un turisme i una motocicleta. A causa de l’accident, ha mort el conductor i únic ocupant de la motocicleta. Es tracta d’R. G. S, de 49 anys i veí de Lleida. També han resultat ferits els dos ocupants del turisme: el conductor, ferit de gravetat, i l’acompanyant, menys greu. Amb aquesta víctima, ja són 30 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, s’està donant pas alternatiu a la C-233 a Castelldans, amb un quilòmetre de congestió a la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia