Societat

L’antic local del Cecam d’Olot, pels veïns i els escoltes

L’Ajuntament es farà càrrec del lloguer de l’edifici, que és propietat del Col·legi d’Aparelladors

Les antigues dependències del Centre d’Estudis de la Construcció i Anàlisi de materials (Cecam) d’Olot, situat al polígon del Pla de Baix, ha passat a ser la seu de l’associació de veïns del barri del Morrot i de l’Agrupació Escola i Guia Nostra Senyora del Tura. L’entitat veïnal, que fins ara disposava d’un local molt petit, ja fa servir les instal·lacions, mentre que els escoltes, que tenen la seu a la Providència, hauran d’esperar que els condicionin el local. L’Ajuntament ha arribat a un acord amb els propietaris de l’edifici (el Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics) i es farà càrrec del lloguer. La gestió s’ha encarregat al Consorci d’Acció Social de la Garrotxa (CASG). L’antic Cecam té uns 1.200 metres quadrats de superfície, repartits en diverses sales, i un espai exterior gran.

“Els casals i locals de barri són una oportunitat única per treballar les relacions entre les persones, per generar diàleg entre elles, perquè es coneguin, trenquin individualismes i evitar l’aïllament i la solitud”, ha destacat aquest matí la regidora d’Acció Social, Imma Muñoz, en l’acte de signatura del conveni entre l’Ajuntament, l’associació de veïns i el CASG.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia