Societat

Protecció civil recupera les proves de sirenes de risc químic

El farà el 20 de setembre al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre després que s’aturessin per la pandèmia

S’activarà també el sistema d’alertes pel mòbil

Protecció Civil recupera les proves de sirenes per risc químic al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre després de l’aturada obligada per la pandèmia i n’ha previst una pel pròxim 20 de setembre. Tot i que no es tracta d’un “simulacre complet”, segons va explicar el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, també s’activarà el sistema d’alertes al telèfon mòbil, que emetrà un missatge demanant a la població que es confini en l’edifici més pròxim, a més dels avisos acústics que procedeixen dels diversos sensors de toxicitat instal·lats.

El conseller va presentar a Reus la nova campanya de Protecció Civil per conscienciar a la població de la necessitat de confinar-se en cas d’accident químic, que s’anomena Efecte bombolla.

La campanya que costa mig milió consta de diversos anuncis que es reproduiran a diversos mitjans de comunicació i a les xarxes socials, a més de diferents guies repartides a centres educatius, comerços i establiments hotelers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia