Infraestructures i serveis

mobilitat

Rodalies talla l’R3 de Franqueses a Centelles al cap de setmana

Aquest tram es farà amb autobusos i es garantirà amb modificacions el servei ferroviaria entre l’Hospitalet i les Franqueses i entre Figaró i Puigcerdà

La modernització i desdoblament de la línia R3 de Rodalies fins a Vic inclou la supressió de dos passos a nivell al municipi de la Garriga. Les obres de construcció d’un pas a nivell aquest cap de setmana obliga a tallar la circulació de trens i Adif ha decidit fer-ho entre les estacions de les Franqueses del Vallès i Centelles perquè considera que són les dues poblacions on es poden gestionar millor l’entrada i sortida de busos que faran de servei alternatiu dissabte i diumenge. Així, de l’Hospitalet de Llobregat a les Franqueses circularan dos trens a l’hora per sentit. Entre les Franqueses i Centelles el servei es prestarà amb busos alternatius mentre que, cap a Puigcerdà, els trens tornaran a circular des de Figaró. D’aquest municipi a Vic es reforçaran els serveis mentre que un servei d’autobusos s’afegirà al de trens entre Ripoll i Puigcerdà per compensar l’allargament de temps de viatge que es causarà pels transbordament per carretera de les Franqueses a Centelles.

Aquest cap de setmana es preveu aixecar ambdues vies en un tram de 18 metres, demolir les andanes i murs d’ambdós marges així com l’escala sud però també l’excavació a cel obert del forat necessari que allotjarà els calaixos prefabricats del nou pas inferior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia