Societat

L’incendi forestal de Castelló obliga a desallotjar 800 persones

El foc, que està sense control, afecta unes 800 hectàrees

Un incendi que s’ha declarat aquest dijous cap a les 12.50h del migdia en una zona amb molta massa forestal ha obligat a desallotjar unes 800 persones de diverses poblacions properes al municipi de Vilanova de la Reina (Alt Millars), a Castelló, on s’ha iniciat el foc. L’incendi ha acabat traspassant a la zona de Terol, afectant el municipi de San Agustín. El perímetre del foc, que avança sense control, afectaria unes 800 hectàrees, segons les primeres estimacions de la Generalitat Valenciana.

A part dels Bombers de la Diputació de Castelló i de la Generalitat Valenciana, també s’han mobilitzat la Unitat Militar d’Emergències (UME), a més d’efectius de l’Aragó i del govern espanyol. El Centre de Coordinació d’Emergències ha elevat l’incendi a Situació2 de “perillositat alta” davant el risc que existeix d’afectar “greument la població i béns de naturalesa forestal”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia