Societat

Quatre morts a les carreteres catalanes durant el pont del Primer de Maig

Quatre persones han mort durant el pont del Primer de Maig a les carreteres catalanes fins aquest diumenge al vespre. Tres dels accidents han tingut lloc aquest diumenge, entre ells el més greu, en què dos turismes han col·lidit frontalment a la carretera que uneix Llívia (Cerdanya) amb Puigcerdà i ha mort un matrimoni de 60 anys. Els altres sinistres han tingut lloc a Vilademuls (Pla de l'Estany), on al migdia un veí de Girona ha perdut la vida en un xoc frontal; i a Camarasa, on aquest dissabte va morir un motorista en sortir de la carretera.

En l'accident de la Cerdanya, han mort dues persones després d'una col·lisió frontal entre un totterreny i un cotxe a la carretera N-154, en el revolt que hi ha just després de l'antiga duana. A causa del xoc, el matrimoni, veïns de Llívia, ha perdut la vida. En l'altre cotxe, un Seat Ibiza amb matrícula de Girona, hi viatjaven cinc persones, dues de les quals han estat evacuades a l'Hospital de Puigcerdà. Al lloc del sinistre s'hi han desplaçat sis ambulàncies, dues d'elles franceses, i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat. L'accident ha tingut lloc al voltant de les set de la tarda i ha obligat a tallar la carretera més d'una hora.

Pel que fa l'accident de Vilademuls, un veí de Girona de 80 anys ha mort aquest diumenge després d'un xoc frontal, al voltant de les dues del migdia, entre dos cotxes al quilòmetre 732 de la N-II. Els ocupants de l'altre turisme, la conductora i un passatger davanter, han resultat il·lesos.

Finalment, un motorista va morir aquest dissabte a Camarasa després de sortir de la carretera en un revolt, al quilòmetre 69 de la carretera C-13. La víctima, de 36 anys, era nascut a València i veí d'Andorra. La motocicleta va impactar amb la tanca protectora i el conductor va caure per un desnivell.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.