Societat

Sadernes activa l’aparcament amb reserva a partir de Setmana Santa

Hi haurà una capacitat de 100 vehicles i cada un haurà de pagar 5,56 euros

La vall de Sant Aniol d’Aguja és una de les zones més visitades de l’Espai Natural Protegit de l’Alta Garrotxa. Per aquest motiu des de l’1 de març ja s’ha regulat l’accés amb vehicles motoritzats fins el 15 de desembre. Tot i així, des del 2021 el consorci aplica una mesura addicional per evitar la massificació de gent en aquest espai. Es tracta d’habilitar un sistema de reserves per poder accedir a l’aparcament que hi ha a l’inici del recorregut de Sadernes.

Sense aquesta reserva cap vehicle pot aparcar-hi i les restriccions impedeixen que els vehicles puguin circular per la pista, tret de si algú té una reserva en els allotjaments rurals que hi ha a la zona. A partir de Setmana Santa, el consorci tornarà a activar aquest model de reserva per aparcar en la zona habilitada i evitar que hi hagi un excés de cotxes i de persones en aquest espai reservat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia