Infraestructures i serveis

Junts demana explicacions a Madrid sobre les deficiències de l’AVE

Els senadors Cervera i Cleries pregunten sobre les avaries d’aquesta setmana i el dèficit de trens a la línia Figueres - Barcelona

Dos dies després de les avaries en la línia d’alta velocitat que van obligar a interrompre el servei entre Figueres i Barcelona durant 12 hores, senadors de Junts han presentat a la Cambra Alta una bateria de preguntes al govern estatal relatives al funcionament de l’AVE.

Josep Maria Cervera es refereix concretament a la incidència d’aquesta setmana i demana a l’executiu si les dues avaries estan resoltes de manera definitiva; quines mesures es van prendre per informar i oferir alternatives de transport als passatgers afectats i si estan al cas que darrerament es produeixen retards i altres incidències a la línia.

Josep Lluís Cleries, de la seva banda, exposa que no s’han recuperat les freqüències de l’AVE entre Figueres i Barcelona d’abans de la pandèmia i que no hi ha prou bitllets per cobrir la demanda existent. Consegüentment, el senador pregunta quines mesures s’han pres per donar resposta a aquesta situació, si pensen posar més trens i com resoldran el dèficit de maquinistes que pateix l’alta velocitat. També demana que s’incorpori un tren que surti de Barcelona a les 20.30h, que està molt sol·licitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia