Urbanisme

Una nova rotonda farà més fàcil l’accés a Salt per l’AP-7

Generalitat i Estat acorden eliminar l’actual giratori de la sortida de l’autopista i fer-ne una altra que podrà servir per al futur campus de salut

La Generalitat i l’Estat han acordat eliminar la rotonda que hi ha a la sortida de l’AP-7 a Salt i crear un nou accés al municipi que pugui entroncar amb el futur Campus de Salut. La solució pactada preveu que, per entrar a Salt, els vehicles ho facin a través d’un nou giratori que es construirà uns metres més enllà, sota el traçat de la C-65, segons l’ACN. D’aquesta manera el trànsit de pas entre l’AP-7 i la Costa Brava, tant en un com en altre sentit, evitarà el coll d’ampolla que crea l’actual rotonda. De moment l’obra no té data, perquè es concep a mig i llarg termini.

Els treballs que sí s’acabaran aviat, a principis de maig, són els de l’actual giratori, on l’Estat hi fa carrils segregats per evitar col·lapses amb la fi dels peatges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia