Infraestructures i serveis

Un bus llançadora unirà les Preses, Olot, la Fageda i Santa Pau

La Generalitat i Teisa presenten el Rumbus, que entrarà en servei el 22 d’abril

La nova línia s’estrenarà el 22 d’abril i estarà en servei els caps de setmana, festius, ponts i diàriament als mesos de juliol i agost. El bitllet costarà 2 euros i el trajecte, d’uns 30 minuts, tindrà 12 parades: Santa Pau, Urbanització Puig de Mar, Àrea de Santa Margarida, La Cot, Àrea La Fageda d’en Jordà, Can Blanc, Olot (carrer Mulleres, passeig de Sant Roc, Parc Nou i la Solfa), Bosc de Tosca i l’aparcament polígon Les Preses. Un cop fet el recorregut, el bus iniciarà el trajecte en sentit invers. L’objectiu del Rumbus és mirar de reduir el nombre de vehicles particulars que, sobretot a l’estiu, es desplacen cap a la Fageda d’en Jordà i Santa Pau, en ser dels indrets més turístics de la zona.

El nou bus, coordinat pel Consell Comarcal de la Garrotxa i el Parc Natural de la Garrotxa, s’ha presentat aquest migdia a l’estació d’autobusos d’Olot. Hi han assistit, entre altres, el conseller de Territori de la Generalitat, Juli Fernéndez; el president del Consell Comarcal, Santi Reixach; els alcaldes de les Preses, Olot i Santa Pau i el director gerent de Teisa, Àlex Gilabert.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia