Societat

77 milions per millorar l’activitat quirúrgica i diagnòstica del Taulí

S’ampliaran les instal·lacions amb sis nous quiròfans, noves consultes de pediatria, nous llits a Urgències i noves sales d’endoscòpia

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha presentat aquest matí el conjunt d’inversions a l’Hospital Parc Taulí per al període 2022-2023, que sumen un total de 76,9 milions d’euros. Amb aquests diners es podran ampliar les instal·lacions amb sis nous quiròfans, noves consultes de pediatria, nous llits a Urgències i noves sales d’endoscòpies. tot plegat, segons ha anunciat Balcells, permetrà que l’hospital vallesà incrementi un 20% l’activitat quirúrgica i un 37% les proves diagnòstiques i redueixi un 8% les llistes d’espera de consultes externes.

Balcells ha anunciat també que l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT) ha aconseguit l’acreditació com a Instituto de Investigación Sanitaria que atorga el Ministerio de Ciencia e Innovación, a través de l’Instituto de Salud Carlos III. “Amb aquesta acreditació l’I3PT ja forma part de l’elit de la recerca i la innovació de tot l’Estat”, ha assegurat el conseller.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia