Educació

Llívia inaugura la nova escola

S’ha construït en dues fases i consta d’un edifici de nova planta i una part que correspon a l’escola antiga, que s’ha reformat

La nova escola de Llívia s’ha inaugurat oficialment aquest divendres. La construcció s’ha dividit en dues fases: en la primera, estrenada el gener del 2021, es van fer les aules en un edific de nova planta annex a l’antic; i en una segona, s’ha rehabilitat aquest edifici antic, on hi ha les aules del cicle infantil, una sala de professors, la cuina i el menjador. Tot plegat ha costat al voltant de 3,1 milions d’euros, aportats majoritàriament per l’Ajuntament. “S’ha treballat molt per tenir aquesta escola nova, un somni avui fet realitat; espero, nenes i nens de Llívia, que la gaudiu i us agradi molt”, ha dit l’alcalde, Elies Nova, en la inauguració.

Aquest curs, l’escola de Llívia té 130 alumnes (95 d’infantil i primària i 35 de la llar d’infants) . El centre està integrat al ZER Cerdanya, junts amb les escoles Santa Cecília de Bolvir i Santa Coloma de Ger. A Llívia hi ha dos docents d’educació infantil —més un de reforç—, vuit mestres de primària, i una mestra especialista en educació especial, mentre que els mestres especialistes de música, llengües estrangeres i educació física són itinerants de la ZER.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia