Societat

gastronomia

Yassin Zaabouli, el cuiner que fa el millor tajin de Girona

El guanyador del primer ‘Concurs de Tajine’ cuina a l’hotel rural Mas Valoria de Peratallada

El concurs l’ha impulsat la Fundació Ibn Battuta i el Fòrum Gastronòmic Girona

El guanyador del primer ‘Concurs de Tajine’ cuina a l’hotel rural Mas Valoria de Peratallada

El concurs l’ha impulsat la Fundació Ibn Battuta i el Fòrum Gastronòmic Girona

Yassin Zaabouli, cuiner de l’hotel rural Mas Valoria de Peratallada, és el guanyador del primer Concurs de Tajine, que es va fer ahir en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona. En el concurs també hi van participar Driss Oulhami, del restaurant Omar Halal de Lloret de Mar, Fatima Zohra El Berdhi, de la Cafeteria i càtering La Marmita de Figueres, Karima Haddad Azbaid, del Càtering Palmira de Salt i Loubna Boussof, del Càtering Loubna Boussof de Girona.

Impulsat per la Fundació Ibn Battuta i el Fòrum Gastronòmic Girona, el concurs es va fer ahir coincidir amb l’Iftar, l’àpat del final del dejuni en el marc del primer dia del Ramadà. El concurs pretén posar en valor la cultura gastronòmica marroquina entre professionals del sector; visibilitzar els i les professionals marroquins que treballen en tantes i tantes cuines del nostre país i fomentar la convivència entre cultures. També es pretén donar continuïtat a les accions de valorització de la realitat marroquina a casa nostra. El jurat va estar format per Mohammed Chaib, president de la Fundació Ibn Battuta, Jordi Àvila, activista gastronòmic,Josep Sucarrats, periodista i director de la revista Arrels i Moha Quach, xef del restaurant El Terrat.

El premi d’aquest concurs ha estat un diploma de reconeixement, així com dos bitllets d’avió al Marroc oferts per la companyia aèria Royal Air Maroc i una bossa de productes del segell Girona excel·lent.

El concurs que compta amb la col·laboració de Royal Air Maroc, la línia aèria nacional del Marroc, i el suport del Consolat General del Marroc a Girona, ha estat organitzat per Inspira Gastronomía & Halal Services.

Yassin Zaabouli, cuiner de l’hotel rural Mas Valoria de Peratallada, és el guanyador del primer Concurs de Tajine, que es va fer ahir en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona. En el concurs també hi van participar Driss Oulhami, del restaurant Omar Halal de Lloret de Mar, Fatima Zohra El Berdhi, de la Cafeteria i càtering La Marmita de Figueres, Karima Haddad Azbaid, del Càtering Palmira de Salt i Loubna Boussof, del Càtering Loubna Boussof de Girona.

Impulsat per la Fundació Ibn Battuta i el Fòrum Gastronòmic Girona, el concurs es va fer ahir coincidir amb l’Iftar, l’àpat del final del dejuni en el marc del primer dia del Ramadà. El concurs pretén posar en valor la cultura gastronòmica marroquina entre professionals del sector; visibilitzar els i les professionals marroquins que treballen en tantes i tantes cuines del nostre país i fomentar la convivència entre cultures. També es pretén donar continuïtat a les accions de valorització de la realitat marroquina a casa nostra. El jurat va estar format per Mohammed Chaib, president de la Fundació Ibn Battuta, Jordi Àvila, activista gastronòmic,Josep Sucarrats, periodista i director de la revista Arrels i Moha Quach, xef del restaurant El Terrat.

El premi d’aquest concurs ha estat un diploma de reconeixement, així com dos bitllets d’avió al Marroc oferts per la companyia aèria Royal Air Maroc i una bossa de productes del segell Girona excel·lent.

El concurs que compta amb la col·laboració de Royal Air Maroc, la línia aèria nacional del Marroc, i el suport del Consolat General del Marroc a Girona, ha estat organitzat per Inspira Gastronomía & Halal Services.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MEDI AMBIENT

La pluja no estalvia una campanya forestal “molt complicada” al Camp de Tarragona

Reus
EDUCACIÓ

Pineda demana vint places més de llar d’infants per atendre l’augment de l’I2

Pineda de Mar

Enderrocaran el convent de les carmelites descalces per fer-hi pisos de luxe

girona
SOCIETAT

Buseu, el poble abandonat del Pallars que serà reconstruït per fer-hi ecoturisme

Baix Pallars
SOCIETAT

Trenta-tres patinets elèctrics denunciats en una setmana a Lleida

Lleida
SOCIETAT

Un jutjat autoritza fer fora els ocupes de l’antic institut B9 de Badalona

Badalona

350 activitats per disfrutar aquest estiu als barris gironins

girona

La deixalleria activa el servei de 24 hores els set dies de la setmana

CALONGE I SANT ANTONI
societat

La taxa de víctimes de violència de gènere a Catalunya se situa en 13,8 per cada 10.000

barcelona