Societat

Detenen dos joves i un menor per fer pintades en vagons de trens

Policial

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves i un menor a Ribes de Freser per fer pintades en vagons de trens. Segons els Mossos, els nois formaven part d'un grup que havia pintat els vagons de tren amb la intenció de filmar les seves accions per fer-ne difusió per internet. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.
Són Omar JM, de 23 anys i veí de Móstoles (Madrid), Enrique NS, de 18 anys i veí de Parla (Madrid), tots dos de nacionalitat espanyola, i un menor d'edat. Les detencions es van fer el 25 d'abril i als detinguts se'ls imputa un delicte de danys. Omar JM i Enrique NS, que tenen antecedents, van passar el 26 d'abril a disposició judicial.

La matinada del 25 d'abril, els mossos van observar que l'exterior d'un dels vagons aturats a l'estació de trens de Ripoll tenia pintades recents. A més, van localitzar al costat del tren guants de làtex i bosses, de les quals van comissar pots d'esprai presumptament propietat dels autors dels fets, una escala i cadires preparades per pintar més vagons.

Immediatament, diverses dotacions policials van iniciar la recerca dels autors de les pintades per diverses zones de Ribes de Freser i Ripoll. Va ser en aquesta última població que els agents també van trobar múltiples dibuixos fets en set vagons de tren.

Poc després, una dotació policial va aturar a Ribes de Freser un vehicle amb tres ocupants, els quals portaven 3 càmeres digitals i 1 càmera de vídeo, així com també envasos de cartró per portar esprais de pintura.

El menor va ser lliurat als seus pares i els fets es van posar en coneixement de la Fiscalia de Menors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Amposta augmentarà la presència policial per frenar els furts

AMPOSTA
urbanisme

El nou POUM perfila com serà la ciutat d’aquí a mig segle

Tarragona
educació

La UPC oferirà el grau de Medicina a partir del 2026

BARCELONA

Reivindiquen l’herència de la gastronomia marinera femenina

roses

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona