Societat

Empresonen dos atracadors de taxistes al Baix Llobregat

Els Mossos d'Esquadra han detingut Wilson B.F., de 23 anys, nacionalitat brasilera i veí de Barcelona, juntament amb Bubacar E., de 30 anys, nascut a Guinea Bissau i veí d'Esplugues de Llobregat, per haver atracat, almenys, quatre taxistes. Els dos arrestats han sigut empresonats provisionalment per ordre del jutge de guàrdia.

L'últim robatori es va produir dilluns a la matinada. Segons fonts policials, dos joves van agafar un taxi al Pla de Palau de Barcelona. Els joves van demanar al taxista que els portés fins a Esplugues de Llobregat. Quan hi van ser, van decidir allargar el trajecte fins a Cornellà i finalment van voler tornar a Esplugues.

Com a excusa per anar prolongant el trajecte explicaven al taxista que no s'acabaven de posar d'acord sobre si havien de trobar-se o no amb unes amigues franceses, i feien veure que parlaven amb elles, en francès, per telèfon. Els investigadors no troben cap explicació per a aquesta prolongació innecessària dels recorreguts abans de decidir-se a cometre els atracaments: un esquema que haurien repetit cada vegada. En un dels casos, el preu de la carrera –que, òbviament, no van pagar– ascendia a 40 euros.

Dilluns, un cop van haver tornat a Esplugues, els dos joves van baixar un moment del vehicle amb una altra excusa i li van demanar al taxista que els esperés. En tornar, van treure un ganivet de grans dimensions i li van posar al coll al conductor per demanar-li els diners de la recaptació. Amb el botí al damunt, els lladres van fugir corrent en direcció al Parc Onze de Setembre, situat just al costat d'on van passar els fets.

La víctima va avisar els Mossos, que van poder atrapar al parc els presumptes assaltants. Tots dos han sigut identificats pel taxista i, segons les primeres investigacions, estan implicats en almenys tres atracaments més a taxistes. En total, n'haurien comès un a Sants i dos a Cornellà, a més del d'Esplugues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró

El camí de ronda, un regal

s’agaró
Claudio Grande
Cap de l’oposició de Llançà per Alternativa per Llançà (AxL)

“El govern de Junts i el PSC està fent una política continuista”

Llançà
Vicissituds abans, durant i passada la guerra
MOMENTS DIFÍCILS

Vicissituds abans, durant i passada la guerra

Terramar, precedent avantatjat i inconclús
SITGES

Terramar, precedent avantatjat i inconclús

Estratègia comercial pionera
PROMOCIÓ INTENSA

Estratègia comercial pionera