Societat

El foc de la fàbrica de Vallirana crema per quarta nit consecutiva

Tot i que la fàbrica encara fumeja, els propietaris de l'empresa han anunciat que reiniciaran l'activitat logística en breu

Quarta nit de l'incendi a la fàbrica de xocolata Cantalou de Vallirana i el foc encara continua viu. Finalment, però, hi ha pogut accedir maquinària pesant per retirar runa i ferralla. A més, també s'utilitza per tirar tones de sorra en aquells punts més calents per ajudar a l'extinció.

La gran dificultat d'accedir a les zones on cremen els productes que s'utilitzaven en la producció de xocolata i torrons i les altes temperatures que hi ha fan impossible una extinció més ràpida.

L'incendi es va declarar dijous 6 de setembre a la nit, per causes que encara no s'han pogut investigar. Els bombers preveuen tenir feina intensa encara per dies.

Tot i que la fàbrica encara fumeja, els propietaris de l'empresa han anunciat que reiniciaran l'activitat logística en breu.

Dirigents de la multinacional francesa Cémoi, a la qual pertany Cantalou, han estat a Vallirana visitant diversos magatzems i oficines on recol·locaran la part del personal dedicat a aquestes tasques. A més, s'instal·larà una oficina a Vallirana per fer les tasques administratives i que actuï de suport a les persones afectades per la situació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.