Societat

El cadàver calcinat en una pista forestal del Garraf estava lligat de peus i mans

El cadàver trobat cremat aquest dimarts a la matinada en un bosc del Garraf, entre Olivella i Sitges, estava lligat de peus i mans amb brides de plàstic. Tots els indicis apunten que la víctima va ser traslladada viva fins al lloc de l'assassinat dilluns a la nit i allà va rebre un fort cop al cap i una ganivetada sota l'orella. A falta que l'autòpsia ampliï la informació, qualsevol de les dues ferides podria ser la mortal.

Un cop mort, els homicides van calar-li foc per dificultar la identificació. L'incendi es va escampar i hi van haver d'acudir els bombers per apagar les flames i va ser en aquesta tasca que es va descobrir el cos, parcialment cremat.

La víctima és un home corpulent que duia els cabells llargs, però fins ara no ha sigut identificat i no encaixa, de moment, amb les característiques de cap desaparegut, segons les denúncies presentades a les comissaries. La policia científica dels Mossos d'Esquadra haurà d'intentar reconstruir les empremtes dactilars, un mètode que a vegades funciona amb els cadàvers parcialment cremats.

El mètode seguit per a l'assassinat indica que es tractaria d'alguna revenja. La identificació de la víctima pot aportar pistes en aquest sentit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.