Societat

Cau a Cunit el màxim responsable d'un banda de traficants de cocaïna

L'operació policial es va iniciar l'octubre del 2006

La Policia Nacional, en col·laboració amb la policia italiana, ha detingut a Cunit (Baix Penedès) el presumpte màxim responsable d'una organització de tràfic de cocaïna que operava a l'Estat espanyol, Bèlgica i Itàlia.

El detingut és Giancarlo M., de 50 anys, de nacionalitat italiana i sobre el qual hi havia una Ordre Europea de Detenció.

L'operació es va poder iniciar l'octubre del 2006, quan agents de la policia van detenir a Barcelona un correu que transportava 16 quilos de cocaïna i va poder comprovar que el detingut supervisava les operacions de la banda des de l'Estat.

Giancarlo M. tenia la residència a Cunit i utilitzava una identitat falsa. La investigació va mostrar que el detingut viatjava sovint a Amèrica Llatina, on establia contactes amb els traficants, comprava cocaïna de gran puresa i la importava a Itàlia en paquets de 15 quilos.

Un cop introduïda a Itàlia, el grup distribuïa la droga per Roma, la zona metropolitana de Tuscolano i l'àrea residencial de Montesacro.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.