Societat

Un xoc frontal causa dos morts a l'eix transversal (C-25) a l'alçada de Gurb per un accident mortal

Dues persones han mort i una ha resultat ferida molt greu per una colisió frontal entre dos vehicles al quilómetre 183,5 de l'eix transversal (C-25), al seu pas per Gurb, según han informat els Mossos d'Esquadra.

L'impacte ha causat un mort i dos ferits de consideració, però un d'ells ha mort mentre era traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. El segon ferit ha estat traslladat a l'Hospital germans Trias i Pujol de Badalona, i el seu estat és molt greu.

L'accident ha tingut lloc cap a les cinc de la tarda, quan un turisme i un totterreny han xocat frontalment. Els tres ocupants del turisme s'han endut la pitjor part, amb dos morts i un ferit molt greu, mentre que els ocupants del 4x4 han resultat ferits lleus i han estat traslladats a l'Hospital de Vic.

Arran de l'accident l'eix transversal ha estat tallat fins ben entrada la tarda, fet que ha provocat retencions. El trànsit s'ha desviat per Vic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.