Societat

Desapareix una jove de Barberà del Vallès

Successos

Els pares de Lucía Ramos, de 19 anys, han denunciat aquest dimarts als Mossos d'Esquadra la desaparició de la seva filla. Veïna de Barberà del Vallès, la última persona que va tenir contacte amb ella va ser la seva mare, Rosario Torrecillas, a qui li va explicar que volia sorprendre al seu novio i l'anava a veure a casa. A dos quarts de cinc va agafar un tren en direcció a Barcelona i des de llavors ningú té cap noticia de la Lucía.

Segons ha reconegut la família, no hi havia cap conflicte a casa i quan se'n va anar no duia ni equipatge ni gaires diners en metàl·lic. Fins i tot la seva parella ha afirmat que no sabia res de la noia fins que els pares d'ella li van comunicar que havia desaparegut.

En el moment de fer la denúncia els seus pares van descobrir que la desapareguda tenia dues línies de telèfon mòbil al seu nom. La família ha comentat que saben que des d'aquest número que desconeixien es va fer una trucada ahir a les 18.40 hores, presumptament la darrera abans d'apagar els dos aparells, però des de la companyia telefònica no els volen facilitar a qui anava dirigida.

Demanen la col·laboració de tota la ciutadania per si algú ha vist la noia o pot aportar més informació sobre el cas als telèfons següents: 699 902 811, 93 719 02 79 i 93 729 10 05.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.