Educació

Conselleria no accepta assumir la gestió del Conservatori d'Altea

L'Alcalde d'Altea, Andrés Ripoll, i el Regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, han viatjat fins València per tal de reunir-se amb la secretària autonòmica d'Educació, Concha Gómez.

La visita dels responsables municipals ha estat programada amb l'ànim d'obtindre solucions a la viabilitat del Conservatori Municipal d'Altea, després de veure's afectat pel retall pressupostari de la Generalitat Valenciana, i que ha posat en una delicada situació econòmica a tots els conservatoris professionals de música valencians.

Tant l'Alcalde com el Regidor de Cultura, han mostrat la seua preocupació pel futur de l'ensenyança musical a Altea. Un futur que vindrà marcat per la sostenibilitat econòmica d'un servei municipal que ha estat sempre deficitari per a les arques de l'ajuntament.

Finalment, cap dels plantejaments suggerits, han estat acceptats per la secretària autonòmica d'Educació, la Popular Concha Gómez, qui finalment va emplaçar a les autoritats locals a una nova reunió en un breu espai de temps per a la presentació d'un pla de viabilitat del Conservatori Municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.