Societat

la vall d'en bas

La patata de la vall, protagonista d'una jornada

Una degustació de diferents tipus de patata, un sopar amb plats de tubercle i els tastets a la plaça del Mercat d'Olot són els actes que es van celebrar dissabte passat en el marc de la Tercera Jornada de les Patates de la Vall d'en Bas. El menú del sopar consistia en un bracet de patates, sèpia amb patates, vedella amb gratinat de patata i coca de patata amb ametlla i ratafia. Ho organitzava Cuina Volcànica i Slow Food Garrotxa.

J.C.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Crema un autobús a la Gran Via, no fa ferits però aixeca una gran fumerada

barcelona

Premien una nova solució per reduir el dolor en ferides complexes

FIGUERES
societat

Col·laboració del Col·legi de Psicòlegs amb l’Associació contra el Càncer

girona
BADALONA

La síndica insta Albiol a emparar els usuaris de Can Bofí Vell

BADALONA
societat

L’enxampen deixant trastos al carrer i és multat per aparcar malament

figueres

Tres obres de millora paisatgística de la Garrotxa, en marxa

OLOT
SOCIETAT

Reus accelera el servei porta a porta de fracció vegetal

Reus
societat

A punt la Fira Gran, el saló de les persones grans

L’hospitalet de llobregat
societat

El Govern destina més d’un milió d’euros a l’assistència judicial de les víctimes de violència masclista

barcelona