Societat

El saló professional dels vins de la Fenolleda es farà a Bellestar

La onzena edició de la trobada dels professionals dels vins de la Fenolleda tindrà lloc el 4 d'abril a l'hotel Riberach, l'antiga cava cooperativa de Bellestar

Durant tota una jornada, uns tres-cents professionals del vi, des de periodistes, negociants, cavistes i restauradors fins a consumidors podran assistir a les degustacions i trobar els vinyaters a l'antiga cava cooperativa de Bellestar de la Frontera, restaurada i convertida en un hotel i restaurant.

Es preveu l'assistència de més de quaranta productors de deu denominacions diferents, que presentaran vins dolços i secs de la comarca de la Fenolleda. Una quinzena de productors presentaran vins de l'agricultura biològica.

Amb rendiments de vint hectolitres per hectàrea, amb vinyes antigues on alguns ceps de garnatxa tenen cent anys, el treball de la vinya, a la Fenolleda, és manual tant en les veremes com en el desherbatge. Algunes vinyes es treballen, encara amb cavalls i mules.

Es pot trobar més informació al webwww.vins-fenouilledes.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.