Societat

Objectiu, mobilitzar l'electorat

La Plataforma d'Iniciatives Ciutadanes presenta un manifest i una campanya “Si tots votem, guanyem” en què convida a indignar-se de forma activa

Diversos col·lectius cívics, agrupats en la Plataforma d'Iniciatives Ciutadanes, s'han proposat mobilitzar l'electorat valencià per a les pròximes eleccions autonòmiques i locals. Hui han presentat a Ca Revolta un manifest en què es reclama una actitud activa contra la corrupció i la no-inclusió de candidats imputats en cap llista electoral. A més, es demanen solucions per a l'actual crisi i la plasmació d'un nou model econòmic “sostenible i solidari”.

També s'ha dissenyat un eslògan per a la campanya: “Si tots votem, guanyem” . “Desprès de tants anys hem cregut necessari plantejar-nos la necessitat de demanar-vos que participeu, que voteu”, indiquen en el Manifest. El col·lectiu també ha fet seua la frase de Sartre: “Una cosa és el que fan amb nosaltres i una altra cosa diferent és el que nosaltres estem disposats a fer amb el que han fet amb nosaltres”.

A les iniciatives s'afig la redacció d'un poema que explica el que sent i demana la plataforma. “Si estàs viu, vota; si estàs despert, vota; també vota dormint; si penses, vota; si ixes a la nit, vota; si okupes, vota; i si no okupes, vota també; si ja et sents major, vota; si eres jove, vota també; si estàs, vota; i si no estàs, vota per correu; si estàs perdut: indigna't i vota; sols amb la indignació no és suficient: vota i indigna't; el futur es nostre i nostra la responsabilitat”.

30 entitats

La Plataforma de Iniciatives Ciutadanes està formada per la Federació Escola Valenciana; Plataforma en defensa del Port d'Alacant; Plataforma contra la pobresa d'Alacant; Ciutadania per la transparència d'Oriola; Associació Rafael Altamira del Campello; Plataforma Anticorrupció Defensa de l'Horta (Baix Segura); Plataforma Feminista d'Alacant; Acció Cultural del País Valencià; Plataforma Salvem el Cabanyal; Abusos Urbanístics, No!; Valencians pel Canvi; Plataforma por la Llei de la Dependència; La Unió de Llauradors; Intersindical Valenciana; UGT; CCOO ; Associació de Víctimes del Metro 3 de Juliol; Ca Revolta; Col·lectiu Lambda; Xúquer Viu; Societat Coral el Micalet; Associació Cultural Bassot; ACICOM; Plataforma en defensa de la Sanitat Pública- ACDESA; i AV DEL CARME.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.