Societat

immigració

Tramiten l'expulsió per a dos temporers

La subdelegació del govern central a Lleida ha iniciat els tràmits per a l'expulsió de dos immigrants que es trobaven al Baix Segre en situació irregular, és a dir, sense permisos de residència ni treball.

Aquestes dues persones van ser localitzades dimecres a Alcarràs (Segrià) després d'una batuda conjunta d'efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Nacional. El dispositiu policial és el segon que s'efectua en l'inici de la campanya de la fruita i pretén eradicar la contractació de temporers “sense papers” i l'arribada massiva d'aquestes persones sense permisos per poder treballar.

El dispositiu va identificar a un total de 48 persones i quatre d'elles van ser traslladades a la comissaria per comprovar-ne les dades. Finalitzat el dispositiu, només dues van quedar pendents dels tràmits d'expulsió.

Fa tres setmanes es va fer una altra batuda similar amb el resultat de només una persona en situació irregular a l'Estat espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.