PAÜLS (Baix Ebre)

VI Festa de la Cirera i les Plantes Aromàtiques

Ja podeu tastar-les

Arriben les festes de la cirera, arriba el preludi del bon temps. La Fira de la cirera i les plantes aromàtiques de Paüls celebra enguany la sisena edició i esdevé una bona ocasió per tastar tot allò que es produeix al poble: cireres, oli, ametlles, productes de l'hort...

A banda de la part gastronòmica, durant tot el cap de setmana, en horari de la fira, hi haurà demostracions de treballs artesanals i d'elaboració d'aiguardent –a càrrec dels mestres aiguardenters de Prat de Comte–, diversos tallers referents al món del didjeridú (instrument musical dels aborígens australians) o de pirogravat, amb l'artesà gravador Antonio Garcia-Gango.

Podrem aprofitar el dissabte també per aprendre a fer canyís, arnes, graneres i gaiates, treballar amb la llata o elaborar el pa tal com es feia antigament. Diumenge és el torn de les puntaires, la missa i la IX Trobada Intercomarcal de Jotes. Començarà a dos quarts de set de la tarda, a la plaça Major, i hi ha prevista la participació de diversos grups. Estarà amenitzada per la xaranga local Tal Com Sona.

M. JOSÉ RODRÍGUEZ

5, 6 i 7 de juny. Dissabte i diumenge, de 10 a 14 h i de 17 a 20 hores. A la parada de l'Ajuntament hi haurà venda de coquetes de cirera amb gotet i també camisetes de Paüls.

Altres festes de la cirera

M. JOSÉ RODRÍGUEZ

Aquest cap de setmana mateix hi ha altres festes que tenen la cirera com a protagonista. És el cas de Terrades (Alt Empordà), el Papiol (Baix Llobregat) o Serra (Camp de Túria). El proper dia 14, Llers (Alt Empordà) i Miravet (Rivera d'Ebre) també hi dediquen festes, com també ho farà Arenys de Munt (Maresme) el 24 de juny i Torrelles de Llobregat (Baix Llobregat) els dies 13 i 14.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.