Societat

Enric (de La Bodega)

Encarregat de bar

“Més actes per als joves, però que els triïn ells”

També es pot disfrutar de les Fires portant un local com La Bodega o cal estar per la feina?

La feina no és cap problema, aquí ens ho passem bé.

Però troba temps d'anar a Fires?

Sí, tot i que pel meu gust trobo l'ambient de les Fires massa sorollós, no m'agrada gaire. Però em sembla perfecte que la gent s'ho passi bé anant a Fires.

Què canviaria de les Fires tal com es fan ara?

Crec que s'haurien d'organitzar més actes per als joves. No només com les coses que ja es fan ara i que me sembla molt bé que es facin, però que són actes pensats i muntats des de l'Ajuntament. S'haurien de fer més coses del gust de la joventut, que triessin ells mateixos de fer.

Com es podria fer això?

Es podria fer una enquesta i que es facin propostes, escoltar el que dirien. Per exemple, a través d'una web seria molt fàcil recollir les seves propostes. Les Fires podrien ser més representatives del que vol la joventut i crec que podria ser una cosa positiva per a l'Ajuntament.

La Bodega és un punt de trobada durant les Fires?

És un punt de trobada abans, durant i després de les Fires; cada dia i durant tot l'any. Donem vida al carrer. Però tenim una regla d'or i tota la gent que ve aquí ho sap: a les nou del vespre tanquem i el carrer es buida. I fins a les nou, bon rotllo, gent que ve a passar-s'ho bé.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.